Katliamda ölenlerden geriye eşyaları kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Katliamda ölenlerden geriye eşyaları kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultanahmet’teki terör saldırısında hayatını kaybeden turistlerin eşyaları ülkelerine gönderilmek üzere otel çalışanları tarafından araca konuldu.

Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıdan kıl payı kurtularak, saldırıyı hafif yaralarla atlatan turistler, Beyoğlu’nda kaldıkları otelden ayrıldı. Kendi istekleri üzerine konsolosluk yetkilileri aracılığıyla oteli terk eden turistlerin eşyaları ve saldırıda ölenlerin eşyalarını otel görevlileri araca yükledi. Ölen turistlere ait eşyaların ülkelerine gönderileceği öğrenildi.

OTEL ÇALIŞANLARI ŞEMSİYELERLE GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEDİ
Turistlerin çıkışı sırasında otel çalışanları, basın mensuplarının turistlerden görüntü almasını engellemeye çalıştı. Otel çalışanları açtıkları şemsiyelerle gazetecilerin turistlerden görüntü almasını engellerken, turistler ise şaşkın gözlerle yaşananları izledi. Daha sonra turistler kendilerini bekleyen araca bindi.

Turistler araca bindikten sonra şoförün aracın kapısını kapatmayarak seyir haline geçmesi ise olası bir kazaya davetiye çıkardı.

Turistlerin ülkelerine gidecekleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...