Patlama ailesini de parçaladı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Patlama ailesini de parçaladı

YAŞAM Haberleri  / iHA

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, önceki gün teröristlerce patlatılan bomba nedeniyle evi kullanılamaz hale gelen Selahattin Ekici’nin ailesi dağıldı.

Patlamanın şiddeti nedeniyle evi çökme tehlikesi bulunan Ekici, eşini babasının evine, 2 çocuğunu da yakınlarının yanına göndermek zorunda kaldı.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, terör örgütü üyeleri tarafından ilçe emniyet amirliği yakınına bırakılan 1 ton 300 kilogramlık bombanın infilak ettirilmesi sonucu bir polis memuru şehit olmuş, 5 kişi hayatını kaybetmiş, 39 kişi de yaralanmıştı. Patlamanın şiddeti nedeniyle ilçedeki hemen tüm ev ve iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Patlamanın yaşandığı yerin yaklaşık 100 metre ilerisinde evi bulunan Selahattin Ekici’nin evi, bombanın şiddeti nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Ekici’nin evinin tavanı, patlamanın şiddeti nedeniyle çökerken, eşyaları da kullanılamaz hale geldi.

“PATLAMADAN SONRA İNSANLARIN ÇIĞLIK SESLERİ GELİYORDU”

Yaşadıklarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Selahattin Ekici, patlamanın akşam saat 23.00 sularında meydana geldiğini söyledi. Ekici, şu ifadeleri kullandı:

“Çok büyük bir patlama oldu. Evimiz karakol ve emniyetin tam ortasında. Patlamanın ardından ev üzerimize yıkıldı, elektrikler kesildi. İnsanların çığlık sesleri geliyordu. Daha sonra silah sesleri gelmeye başladı. Evden çıkmaya fırsat bulamadık. Sabaha kadar beton üzerinde eşim ve çocuklarımla beraber kalmak zorunda kaldık. Eşim babasının evine gitti, ben de burada kaldım. Başka kalacak yerimiz yok. Çocuklarımızı da yakınlarımızın yanına gönderdik. Hasar tespiti yapılıyor. Hayvanlarımızı da köye gönderdik.”

Ekici, hasar tespit çalışmalarının ardından alacakları parayla evlerini onaracaklarını, eşi ve çocuklarının da tadilatın ardından eve döneceğini sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...