Ümraniye’de faciadan dönüldü

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Ümraniye’de faciadan dönüldü

YAŞAM Haberleri  / iHA

Ümraniye’de seyir halindeki otomobil, yolun buz tutması nedeniyle kontrolden çıkarak, bir anaokulunun yanında bulunan binanın boşluğuna düştü.

Ümraniye Atakent Mahallesi Muammer Aksoy Sokak içerisinde seyir halinde bulunan Serkan Kılıç’ın kullandığı 34 EF 3710 plakalı otomobil, yolun buzlu olması nedeniyle kontrolden çıkarak bir anaokulunun yanındaki bina boşluğuna uçtu. Kazadan otomobilin sürücüsü Serkan Kılıç yara almadan kurtulurken, otomobili çıkarmak için olay yerinde itfaiye ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

SÜRÜCÜ, O ANLARI ANLATTI

Sürücü Serkan Kılıç, olay anını anlatarak, “Yola baktım, yukarıdan yol temiz gözüktü. Araba rampada bıraktı kendini. Elektrikli el freni. Hiç frene basmadım zaten. Arabayı şuraya vurdurayım dedim, araba kaydı indi aşağıya” şeklinde konuştu.

Otomobilin uçtuğu binanın hemen yanında bulunan anaokulu çalışanları ise kazanın ardından büyük korku yaşadı. Öğrencilerin bulunduğu binada bulunduğu anda yaşanan kaza nedeniyle, anaokulu çalışanları da tedirgin oldu.

"BU SORUNU HER KIŞ YAŞIYORUZ"

Anaokulu çalışanı Özgür Bakırtaş, “Bizim okulumuz 50 mevcutlu bir anaokulu. Normalde her kış yaşıyoruz bu sorunu. Rampa çok dik olduğu için kışın kar yağışından duramıyor sürücüler. Burada da bir kot farkı var. Yaklaşık 3 metre. Her sene 3-4 araba vuruyor. Bu sene ikinci araba buraya düşen. Aşağısı mutfak bölümü. Çocuklar yemek yerken yaşansa bu kaza, çocuklar zarar görebilir” diye konuştu.

Binanın boşluğuna düşen otomobil, itfaiye erlerinin yaptığı uzun süren çalışmaların ardından çıkarıldı. Polis ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...