HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadıköy'de korkunç ölüm

Düzenleyen: /
Kadıköy'de korkunç ölüm
Yangın, Kadıköy, , Haber

YAŞAM Haberleri

Kadıköy’de, 2 katlı bir evde sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında, yatalak olan Mukadder Cansu (65) dumandan boğularak hayatını kaybetti.

Yangın, Dumlupınar Mahallesi,  Mandıra Caddesi, Ufuk Sokak’taki evde saat 16.00 sıralarında çıktı. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle sobanın devrilmesi sonucu ikinci kattaki dairede yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sardı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangına ilk müdahaleyi mahalle sakinleri, yan binadan çektikleri hortumla yaptı. İtfaiyenin de gelmesiyle yangın kısa süre içinde söndürüldü.

EVDE TEK BAŞINA...
 
Yangın sırasında evde tek başına bulunan 65 yaşındaki yatalak hasta Mukadder Cansu, yoğun dumana dayanamayarak hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri ise itfaiye erleri dumanı tahliye ettikten sonra eve girebildi.
 
Mukadder Cansu’nun cesedi, itfaiye erleri tarafından evden çıkarılarak ambulansla Göztepe eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Cansu’nun öldüğünü duyup gelen yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
 
Öte yandan, yangına ilk müdahaleyi yapan bir vatandaş, "Hasta biri vardı. Alevleri söndüren benim. Yatalak hasta biri vardı, kurtaramadık. Soba devrilmişti evde. Duyunca hemen geldik. Yangını söndürdük, adamı yanmaktan kurtardık. Ancak hayatını kaybetmesini önleyemedik" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...