Karasu Nehri de dondu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Karasu Nehri de dondu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Erzincan’da etkili olan kar yağışının ardından başlayan soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışından dolayı kapanan birçok köy yolunu açma çalışmaları devam ederken, soğuklar nedeniyle Karasu Nehri'nin büyük kısmı dondu.

Kentte önceki gün etkili olan kar yağışı sonrası bir çok köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için ekipler seferber oldu. Özel İdare ekipleri 9 greyder, 2 dozer, 4 bıçaklı kamyon ve 7 kepçe ile aralıksız kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol açma çalışması sırasında kar temizleme araçları da karla kaplı alanın azizliğine uğradı. Kar yağışının durması ile birlikte soğuklarda etkili olmaya başladı. Kentte dün gece hava sıcaklığı sıfırın altında 20 derece olarak ölçüldü. Aşırı soğuklar nedeniyle Karasu Nehrinin büyük kısmı dondu. Nehrin bazı bölümlerinde kalın buz tabakaları oluştu. Buzla kaplanan nehir beraberinde güzel bir görüntüyü de ortaya çıkardı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...