Külliye’nin özel davetlileri

Düzenleyen:
Külliye’nin özel davetlileri

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyonda, toplumun farklı kesimlerinden başarıları ve hayat hikâyeleriyle gündeme gelen kadınları ağırlayacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki resepsiyona, aralarında vali, rektör, temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi ve köy korucularının da yer aldığı yaklaşık 250 kadın davet edildi. Ayakkabı boyacılığıyla çocuklarını okutan Çankırılı Sevim Koçak, apartmandaki yangında 44 yıllık yatalak eşini bırakmayan İstanbullu Mahinur Tunca, uçakta nefes borusu tıkanan 21 aylık bebeğin hayatını kurtaran kabin memuru Sinem Aydemir, Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu Eskişehirli Semin Öztürk, ambulans şoförü Bursalı Hülya Durmaz, görme ve işitme engelli 85 yaşındaki yatalak hastaya akrabalık bağı bulunmamasına rağmen yıllarca bakan Konyalı Leyla Ildırlı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne konuk olacak. Resepsiyonda, 86 yaşındaki Mersinli Meziyet Coşkun, başbakanlığı döneminden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı şiirleri sunacak.

Külliye’nin özel davetlileri

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...