Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayrılan çift eşyalarını paylaşamadı, 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayrılan çift eşyalarını paylaşamadı, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’nın İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi’nde anlaşamayarak ayrılma noktasına gelen çiftin olaylı eşya paylaşımı cinayetle son buldu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ayvalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre Ferdi Ayan ile Güler Ayan çifti 1 buçuk yıl önce evlendiler ancak bir süre sonra evlilikleri yolunda gitmemeye başladı. 4 ay önce 1 erkek çocuk sahibi olan çift, ayrı yaşamaya başladı. Güler Ayan, evinden eşyaları almak için sabah saatlerinde kardeşi ve akrabaları ile birlikte traktörle kayınbabası Yaşar Ayan’ın evine geldi. Ancak aile eşyaları vermemekte diretince iki aile arasında kavga çıktı. Güler Ayan’ın kardeşi Rüştü Ufuk K., kız kardeşinin kayınbabası Yaşar Ayan’a yanındaki tabanca ile ateş etti. Yere yığılan Yaşar Ayan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Ayan’ın cenazesi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Çıkan kargaşadan yararlanarak kaçan Rüştü Ufuk K’nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Olayların büyüme ihtimaline karşı Adana’dan jandarma komandolar mahalleye gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...