Ankara'daki terör saldırısında 6 üniversiteli hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara'daki terör saldırısında 6 üniversiteli hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara Güvenpark'taki terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında ODTÜ, Gazi ve Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin de bulunduğu bildirildi.

ODTÜ'nün internet sitesinde yer alan "Yastayız, lanetliyoruz" başlığıyla yer alan yazıda, "Üniversitemiz bu insanlık dışı saldırıda iki evladını kaybetti. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş ile Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Hazırlık öğrencisi Ozancan Akkuş hayatlarını kaybetti. Acımız büyük. Hayatını kaybedenler rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyor ve her türlü şiddete son verilmesi için çağrımızı tekrarlıyoruz" ifadesine yer verildi.

Gazi Üniversitesinden 3 öğrenci

Gazi Üniversitesinin internet sitesinden de üniversitenin Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Nusrettin Can Çalkınsın, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Feyza Acısu ve Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı son sınıf öğrencisi Sümeyra Çakmak'ın terör saldırısında hayatını kaybedenlerin bilgisi paylaşıldı.

Feyza Acısu, bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanırken, Çalkınsın'ın cenazesinin yarın Hacı Bayram Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.

Hacettepe Üniversitesinin internet sitesinde ise Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Alan'ın terör saldırısında hayatını kaybettiğini belirtilerek, Alan'ın cenazesinin yarın İstanbul Fatih Camisi'nden öğlen namazının ardından defnedileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...