Tek hayali Erdoğan'a sarılmak

Düzenleyen:
Tek hayali Erdoğan'a  sarılmak

YAŞAM Haberleri

İzmir'de esnaf tarafından havaya kaldırılıp yere vurulan ve olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bisiklet hediye ettiği Suriyeli Hasan Hantumani’nin tek hayali, Erdoğan’ı görerek ona sarılabilmek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Hasan, bisikletine binerek gezmeyi ihmal etmiyor. Ülkesine dönmek istemeyen Hasan, Suriyeli çocuklar için doktor olmak istediğini dile getirdi. 15 kişi yaşadıkları evde böceklerin olduğunu belirten minik Hasan, “Bu evi sevmedim. Annem de ben de korkuyorum” diye konuştu. Hasan’ın 40 yaşındaki annesi Rava Hantumani de, “Allah razı olsun Erdoğan’dan. Araplar bize kapılarını açmadı, Erdoğan bize kapılarını açtı” dedi. Evladının görüntülerini izlediğinde anne yüreğinin dayanamadığını ifade eden Rava Hantumani, “Üç gün ağladım" dedi. İZMİR İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...