HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İDO'dan sefer iptallari

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İDO'dan sefer iptallari
İDO, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

Marmara Bölgesi’nde etkili olan lodos nedeniyle deniz ulaşımında seferler iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri(BUDO) İstanbul ve Bursa arasında yapılacak olan seferlerini hava muhalefeti nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. 
İDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, 07.10 Bostancı - Kartal/ Yalova, 07.30 Bandırma - Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu T.K-Yenikapı-Kadıköy, 09.00 Bursa - Yenikapı - Kadıköy, 10.30 Bursa - Yenikapı - Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. 

 

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre ise 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferleri iptal edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...