Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayatı roman gibi

Düzenleyen:
Hayatı roman gibi

YAŞAM Haberleri

Kırklareli'de temizlik işçisi olarak çalışan Ayşe Durgun, karşılaştığı çok sayıda yıkıcı olaya rağmen, hayata umutla bakıyor.

Kırklareli'de temizlik işçisi olarak çalışan Ayşe Durgun, karşılaştığı çok sayıda yıkıcı olaya rağmen, hayata umutla bakıyor. İstanbul'da hayatını sürdürürken polis eşi şehit düşen, daha sonra kanser sebebiyle kızını kaybeden 63 yaşındaki Durgun, çıkan yangında evinin kullanılamaz hale gelmesine ve ikinci eşinin felç olmasına rağmen hayata küsmedi. İlerleyen yaşına rağmen evinin geçimine katkı sağlamak için belediyede temizlik işçisi olarak görev yapan ve kentte "Ayşe Teyze" olarak bilinen Durgun, sabah şafak sökmeden temizlik malzemelerini almak üzere şantiye yollarına düşüyor. Malzemelerini alıp temizliğe başlayan ve öğle saatine kadar çalışan Ayşe Teyze, yemek molasında eve giderek ailesine yemek hazırlıyor. Yaşadığı olaylardan bir roman yazılabileceğini dile getiren Durgun, bir dönem hastanede çalıştığı sırada bir hasta yakınının saldırısına uğradığını ve sol el parmaklarının kırıldığını ifade ederek, "O şekilde görevime devam edemedim. Kızımı da kanser sebebiyle kaybettim. İlerleyen zamanda ikinci kez yuva kurdum ancak ikinci eşim de geçirdiği hastalık sebebiyle çalışamaz durumda. Sonra yangında evimizi tamamen kaybettik. Gördünüz mü? Bir insan kaç kez sıfırdan başlayabilirmiş." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...