Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji açıkladı: Hava sıcaklığı...

Düzenleyen:
Meteoroloji açıkladı: Hava sıcaklığı...

YAŞAM Haberleri

Sıcak hava dün etkisini kaybederek yerini serin bir havaya bırakmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta bugün hava durumu şöyle. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve doğusu ile Ordu, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ağrı ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere Doğu Karadeniz kıyıları ile Batman, Siirt, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve zamanla kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde (4-8 derece) hissedilir derecede olmak üzere kuzey ve iç kesimlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlen hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 16

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 14

İzmir: Az bulutlu ve açık 25

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu 27

Antalya: Az bulutlu ve açık 26

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu yüksekleri karla karışlık yağmur ve kar yağışlı 8

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 21

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...