DEDAŞ'tan Cizre'ye aşevi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
DEDAŞ'tan Cizre'ye aşevi

YAŞAM Haberleri  / AA

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, PKK mensuplarının saldırıları nedeniyle ilçede zarar gören elektrik hatlarını onarımının yanı sıra her gün 2 bin aileye sıcak yemek dağıtmak için aşevi kurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), bir yandan terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları nedeniyle ilçede zarar gören elektrik hatlarını onarırken, öbür taraftan her gün 2 bin aileye sıcak yemek dağıtmak için aşevi açtı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 14 Aralık 2015'te başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" ile teröristlerin ilçeden temizlenmesinin ardından yaralar sarılmaya devam ediliyor.

İlçede hasar gören elektrik hatlarını onarmaya devam eden DEDAŞ, Cudi Mahallesi'nde açtığı aşeviyle her gün 2 bin aileye sıcak yemek dağıtacak.

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Murat Horoz, beraberindekilerle daha önce muhtarlar tarafından tespit edilen ailelere, aşevinden yemek dağıttı.

Horoz, yaptığı açıklamada, günlük 8 bin kişiye sıcak yemek dağıttıklarını söyledi.

Kurum olarak yemek dağıtımını artırarak devam ettireceklerini belirten Horoz, bunu kendilerine borç olarak gördüklerini ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...