Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sur'daki enkaz yığınlarının arasından ceset çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sur'daki enkaz yığınlarının arasından ceset çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde çatışmalar ve patlamalar nedeniyle yıkılan binaların hafriyatlarının döküldüğü alanda bugün bir ceset bulundu.

Ceset Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla alınarak polis eşliğinde Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.Merkez Sur İlçesi'nde hendek kazıp barikat kuran PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen ve 103 gün süren operasyonlar ile çatışmalardan sonra tahrip olan, yıkılan evlerin kamyonlarla Dicle Üniversitesi sahasına çekilen hafriyat ve molozları arasında bu sabah ceset bulundu. Bölgede görev yapan polislere durumun bildirilmesi ile belediyeden cenaze taşıma aracı istendi. Görevliler, hafriyatın içinde bulunan ve bir kadına ait olduğu belirtilen cesedi, polis eşliğinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...