Adana'da korkutan yangın

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana'da korkutan yangın

YAŞAM Haberleri  / AA

Apartmanın bodrum katında yediemin deposundaki yangında, binada mahsur kalan 20 kişi ile 2 kedi yavrusu kurtarıldı

Adana'da bir apartmanın bodrum katındaki yediemin deposunda çıkan yangında binada mahsur kalan bebek, kadın, yaşlı ve hastaların da bulunduğu 20 kişi ile 2 kedi yavrusu itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde, 8 katlı apartmanın yediemin deposu olarak kullanılan ve motorlu taşıt ile ev eşyası bulunan bodrumunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Ekipler, yoğun duman nedeniyle yangına gaz maskesi ve oksijen tüpü takarak müdahale etti. Apartmanın üst katlarında yaşayanlar, binada mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, ilk olarak yangın merdiveniyle 4. kattaki 4 aylık bebeği ve yakınlarını kurtardı. Dumandan etkilenen "Defne" isimli bebek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekipler, 3. kattaki obez bir kadını ise balkon demir parmaklıklarını keserek dışarı çıkardı. İtfaiye merdiveniyle indirilen kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Bu sırada teras katta klimanın dış ünitesinin altına saklanan 2 kedi yavrusunu fark eden ekipler, hayvanları da kurtardı.

Ekiplerce 20 kişinin kurtarıldığı yangın, bir süre sonra kontrol altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...