Denizli'de katliam gibi kaza

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Denizli'de katliam gibi kaza

YAŞAM Haberleri  / iHA

Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı şeride geçti. Burada 2 araca çarpan otomobilin neden olduğu kazada 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Denizli-Ankara Karayolu Gürlek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Denizli istikametine doğru ilerlemekte olan Ersan U. idaresindeki 20 BP 075 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüjleri de aşarak karşı yola geçti. Otomobil, Ankara istikametine doğru ilerlemekte olan önce Emrah Turan idaresindeki 20 DU 762 plakalı araca çarptı. Daha sonra Ülfet Menteşeli idaresindeki 17 ES 830 plakalı araçla çarpışan otomobil, güçlükle durabildi. Kazanın etkisiyle araçlar savrulurken, ilk çarpılan araçta bulunan Emrah Turan, Fatma Turan ve Doğan İlker olay yerinde hayatını kaybetti.
Denizli'de katliam gibi kaza
Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. 3 aracın karıştığı kazada yaralanan Ersan U., Şehrazat U., Ülfet Menteşeli ve Musa Öztürk Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada kazaya karışan bir aracın motorunun 50 metre öteye fırlaması dikkat çekti.
Denizli'de katliam gibi kaza
Kazanın ardından Denizli-Ankara Karayolu’nda trafik bir süre tek şeride düşürüldü. Jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar daha sonra çekiciler tarafından çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'de katliam gibi kaza

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...