Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağanak yağış geliyor

Düzenleyen:
Sağanak yağış geliyor

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ordu, Tokat ve Erzincan çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. 
Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Rüzgarın; genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 21 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 23 
İzmir: Az bulutlu ve açık 28 
Adana: Az bulutlu ve açık 26 
Antalya: Az bulutlu ve açık 22 
Konya: Parçalı ve az bulutlu 24 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 17 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunda kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 23 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...