Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da uzun namlulu silahlarla banka soydular

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da uzun namlulu silahlarla banka soydular

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Sancaktepe’de ellerinde uzun namlulu silahlarla bir bankaya giren maskeli 4 kişi, görevlileri etkisiz hale getirerek yaklaşık 20 bin TL çaldı. Zanlılar, plaksız bir araçla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Sancaktepe İnönü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın şubesinde gerçekleşti. Ellerinde uzun namlulu silahlarla şubeye giren maskeli 4 kişi banka görevlilerini etkisiz hale getirerek, bankadaki paraları aldı. Daha sonra şubeden çıkan zanlılar plakasız beyaz bir araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın ihbar edilmesiyle birlikte bankaya çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Banka ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan ekipler, incelemelerini sürdürürken, olaya karışan araç ve zanlılarla ilgili çalışma başlattı.Olayı gören vatandaşlar, silahlı şahısları bankadan çıkarken gördüklerini, beyaz bir araçla kaçtıklarını söyledi. Zanlıların bankadan yaklaşık 20 bin lira çaldığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...