PKK’ya ders olsun

Düzenleyen:
PKK’ya ders olsun

YAŞAM Haberleri

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı olan ve Irak sınırında bulunan iki köyün sakinleri, çocuklarını geleceğe hazırlayan öğretmenleri evlerinde en iyi şekilde ağırlamak için sıraya girdi.

 20 öğretmeni misafir etmek için adeta yarışan köy sakinleri bu hareketleriyle terör örgütü PKK’ya ders verdi. Konur köyü muhtarı Cevdet Arıcı: “Öğretmenlerimizin listeye göre hangi eve gideceklerini belirliyoruz. Bu sayede karışıklık olmasını engelliyoruz. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmenler, köye ön yargıyla gelmişlerdi. Yöre halkının misafirperverliği sayesinde kısa sürede değişti” ifadelerini kullandı. Köyde 4.5 yıldır öğretmenlik yapan Meltem Şimşek, “Bizim köylülerle ilişkimiz öğretmenlik ilişkisinden çıkıp anne, kardeş ilişkisine dönüştü. Evin birer kızı ya da oğlu gibi olduk” şeklinde konuştu.  HAKKARİ

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...