Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkek pitbulu zehirlediler, hamile eşini kaçırdılar

Düzenleyen:
Erkek pitbulu zehirlediler, hamile eşini kaçırdılar

YAŞAM Haberleri

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Sahibinin Cuma namazına gitmesini fırsat bilen hırsızlar, erkek köpeği suyuna zehir katıp öldürdü, 8-10 yavru beklenen hamile dişi Pitbull köpeğini ise çalıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler Mahallesi’nde meydana geldi. Tarlasındaki kiraz ve fasulyelere ayılar tarafından zarar gelmemesi için iki Pitbull cinsi köpek besleyen Ramazan Akpınar Cuma namazına gitti. Bunu fırsat bilen hırsızlar, bahçeye girerek önce erkek köpeği suyuna zehir katarak öldürdü. Ardından hamile olduğu bildirilen dişi köpeği çalan hırsızlar, kayıplara karıştı. Hamile olan dişi köpeğini çalmak için erkek köpeğin zehirlendiğini ifade eden Ramazan Akpınar, "Cuma namazı saatinde yukarıda çoban arkadaşlar köpekleri burada canlı görmüşler. Ondan sonra köpeklere yemek vermeye geldiğimde erkek olan köpeğin ölüsünü buldum. Suyuna zehir atmışlar. Dişi köpeğim de hamileydi, herhalde onu çalmak için yapmışlar. Ben de köpeğimi buraya gömdüm. Bu köpeği öldürmeleri insanlık vahşeti. Hırsızlar gece büyük ihtimalle burada kalmışlar ki köpekler çok bağırmış. Kilidi açıp herhalde burada kalmışlar. Dişi köpeğimden 8-10 yavru bekliyordum. Yavru köpeklerin tanesini bin 500 liradan satıyorlar” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...