Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 155'e Atalay Filiz ihbarı yağdı

Düzenleyen:
Adana'da 155'e Atalay Filiz ihbarı yağdı

YAŞAM Haberleri

Ankara ve İstanbul'da 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz'in Adana'da görüldüğünü ileri süren vatandaşlar 155'e bir günde yaklaşık 35 ihbarda bulundu.

Ankara'daki bir cinayet olayından aranırken İstanbul'da bir kadın öğretmeni öldürüp bavula koyarak attıktan sonra kayıplara karışan 3 cinayet olayının zanlısı Atalay Filiz için tüm Türkiye alarma geçti. Cinayetten sonra İzmir'de görüldüğüne dair güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıkan Filiz'in dün sabah saatlerinde Adana Adliyesi önünde görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi. Ancak Filiz bulunamadı. Bu ihbardan sonra Adana'da 155'e Filiz'in görüldüğüne dair ihbarlar geldi. Bir ihbarda 155'i arayan vatandaş, "Atalay Filiz'i gördüm onun olduğuna eminim hatta saçlarını siyaha boyatmıştı" dediği öğrenildi. Başka bir vatandaşın ise polisi arayıp "Atalay Filiz'i gördüm sabah saat 10.00 gibi" diyerek 155'i saat 17.00'de aradığı belirlendi. Ayrıca 10 dakika içinde gelen ihbarlarda vatandaşın kiminin Filiz'i Sarıçam ilçesinde, kiminin Çukurova ilçesinde kiminin ise Yüreğir ilçesinde gördüğünü iddia ettiği öğrenildi. Bunun gibi 155'e bir günde yaklaşık 35 kişi ihbarda bulundu. 
Bu arada, Atalay Filiz'in Adana'da olduğuna dair herhangi bir istihbarat bilgisi olmadığı, ihbar yapılan yerlerde yapılan güvenlik kamerası çalışmasında da böyle bir kişiye rastlanılmadığı belirlendi. 
Vatandaşların 112'yi de Atalay Filiz için aradığı ve ihbarda bulunduğu öğrenildi 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...