Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu illerde yaşayanlar dikkat!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı bulutlu, güney ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, doğu kesimler ile Akdeniz bölgesinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 27 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 26 
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 30 
Bursa: Parçalı ve az bulutlu 28 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatler güney kesimleri zamanla ile geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 
Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 
Samsun: Parçalı bulutlu 23 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 24 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18 
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 32 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...