HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Halk otobüsü devrildi: 10 yaralı

Düzenleyen: /
Halk otobüsü devrildi: 10 yaralı
İzmit, Halk Otobüsü, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmit'te halk otobüsünün gizli buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu 10 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Umuttepe'den aldığı yolcuları çarşı merkezine taşıyan Cemil Başarık yönetimindeki 41 J 0477 plakalı halk otobüsü, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, araç şoförü ile 9 yolcu yaralandı. Yolcular, otobüsün arka camını kırarak dışarı çıktı. 

Araç şoförü Başarık ile yolcular Sümeyye Bayram, İpek Akçakese, SqeedOmar Bin Frejan, Samet Doğan, Ali Tamimi, Duygu Bolu, Havvanur Gündoğdu ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan sonra olay yerine gelen Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ile otobüsten yara almadan kurtulan yolcular arasında tartışma çıktı. Yolculardan Mehmet Yıldırım, "Otobüste bir tane cam kırıcı hiçbir şey yok, araba takla attı, ufak tefek çiziklerimiz var, fakat camlar, kapılar zaten açılmıyor" diyerek tepki gösterdi. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, çağırılan bir başka halk otobüsü ile gidecekleri yere kadar götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...