Ardahan dondu, Göle eksi 32 derece

Düzenleyen:
Ardahan dondu, Göle eksi 32 derece

YAŞAM Haberleri

Sibirya soğukları Ardahan’da etkisini sürdürüyor. Gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 32,8 olarak Göle ilçesinde ölçüldü.

Ardahan'da dondurucu soğuklar etkili olmaya devam ediyor. Soğuk hava, özellikle gece ve sabah erken saatlerde etkili olurken soğuklardan vatandaşlar araçlarını çalıştırmakta güçlük çekti.
Soğuktan araçları çalışmayan vatandaşlar, çalışan araçlardan takviye yaparak çalıştırdı.
Yılda 5 ton kömür yaktıklarını söyleyen Ümit Sarıkaya, ’’Ardahan’da soğuktan donuyoruz. Devletin bize katkı parası vermesi lazım, ama vergimizi vermeye devam ediyoruz. Biz buraların bekçiliğini yapıyoruz. Yılda 5 ton kömür yakıyoruz. Dokuz ay kışın altında kalıp donuyoruz, halimize bakın.’’ şeklinde konuştu.
Ardahan'da olumsuz hava şartları nedeniyle Hanak, Posof ve Damal ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Ardahan-Posof ile Ardahan- Artvin karayolları ulaşıma kapandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...