HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ATM'lere sahte para yatıran 9 kişi yakalandı

Düzenleyen: /
ATM'lere sahte para yatıran 9 kişi yakalandı
Kırklareli , Sahte Para, Atm, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Kırklareli'de 2 kişinin, bir bankanın otomatik para çekme makinesine (ATM) sahte para yatırarak, sahte olmayan paraları çektikleri iddiasıyla düzenlenen operasyonda 9 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Kırklareli'de 2 kişinin bir banka ATM'sine sahte para yatırarak, sahte olmayan paraları çekmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelilerin Çorlu ve İstanbul'da yaşadıkları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler, Çorlu ve İstanbul'daki birçok adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, sahte para basarak piyasaya sürdükleri tespit edilen 9 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 100 liralık 119 banknot, 200 liralık 152 banknot, 100 dolarlık 83 banknot, 50 avroluk 5 banknot, 20 avroluk 8 banknot, 27 adet farklı ülkelere ait banknot, 2 para sayma makinesi,10 cep telefonu, 24 bankamatik kartı, 9 adet simkart, 42 adet çek, senet, tapu ile adi sözleşme metinleri ve sahte para basımında kullanılan boyalar ele geçirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...