HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balıkesir'de motosiklet devrildi: 1 ölü

Düzenleyen: /
Balıkesir'de motosiklet devrildi: 1 ölü
Balıkesir, Kaza, Trafik Kazası, Haber

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet devrildi. Kazada 26 yaşındaki Bilal Çelik hayatını kaybederken, sürücü Talha Çelik (30) yaralandı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Börezli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Börezli Mahallesi yönüne seyir halinde olan Talha Çelik idaresindeki motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda kayarak devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerin bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Bilal Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Talha Çelik ilk müdahalesinin olay yerinde yapılmasının ardından ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Bilal Çelik'in cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...