HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Komşu katiline müebbet hapis istemi

Düzenleyen: /
Komşu katiline müebbet hapis istemi
Eskişehir, Komşu, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri

Eskişehir’de 10 yıl önce babasını bıçakla yaralayan komşusu 68 yaşındaki Mehmet Uysal’ı av tüfeği ile öldürdüğü iddia edilen sanığın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Ocak 2017 tarihinde Çukurhisar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mustafa B., 10 yıl önce babası Hasan Hüseyin B.’yi bıçakla yaralayan kapı komşusu Mehmet Uysal’ı işletmiş olduğu kahvehanede av tüfeği ile vurmuştu. Mehmet Uysal olay yerinde hayatını kaybederken Mustafa B., jandarma tarafından yakalanmış ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay sonrasında sanığın yargılanmasına 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, hayatını kaybeden Mehmet Uysal’ın, eşi, çocukları ve kardeşinin yanı sıra tutuklu sanık ve avukatlar katıldı. Duruşmada savcı mütalaa verdi. Savcı, sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, avukatların savunma yapması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...