Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kudüs’te Anadolu renkleri

Kudüs’te Anadolu renkleri
Fotoğraf Başlığı Kudüs’te Anadolu renkleri

Yunus Emre Enstitüsü, Kudüs’te ve Tel Aviv’de düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında; fotoğraf sergileri, atölye çalışmaları, film gösterimleriyle konferanslar gerçekleştirdi.

Kaydet
a- | +A

Özellikle ödüllü fotoğraf sanatçısı ve arkeolog Dr. Tuna Akçay’ın “Anadolu Renkleri” temasıyla açtığı sergi, dikkat çekiciydi. Bir başka proramda; Osmanlı padişahlarının besteleri, Türk ve İsrailli sanatçılar tarafından Musa Göçmen yönetiminde icra edildi. Öte yandan; geçen yıl imzalanan protokol gereği Kudüs Üniversitesinde kurulan Türkoloji bölümünde gelecek öğretim yılından itibaren Türk Dili ve Edebiyatı dersleri başlayacak.

EBRU GÖSTERİSİ
Etkinlikler dâhilinde Garip Ay’ın ebru gösterisi büyük takdir topladı. Ay, dünyaca ünlü tablo ve kişileri ebruya aktarmasıyla tanınıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
erzincan Genel Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.