HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika! Manisa'da büyük deprem

Düzenleyen: /
Son dakika! Manisa'da büyük deprem
Manisa, Deprem, Gölmarmara, Deprem Haberleri, Deynekler, Haber

YAŞAM Haberleri

Son dakika deprem haberleri! Manisa'nın Gölmarmara ilçesi Deynekler mahallesinde saat 18.53'te 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, 15'i ağır, 35 evin hasar gördüğünü açıkladı.

Son dakika Manisa Gölmarmara deprem haberleri! Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgilere göre; Manisa'nın Gölmarmara ilçesi Deynekler mahallesinde saat 18.53'te 5,1 büyüklüğün deprem meydana geldi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. Yerin 13 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkezinin Deynekli köyü olduğu bildirildi. Ege bölgesinde birçok ilde hissedildi.

ÜST ÜSTE 9 DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

5.1'lik depremin meydana geldiği bölgede 18.53 - 19.28 saatleri arasında büyüklükleri 1.4 ile 3.3 arasında değişen 9 deprem daha meydana geldi. 

HALK SOKAĞA ÇIKTI

Depremin en şiddetli hissedildiği Manisa ve İzmir illerinde halk panikle sokağa çıktı. İlk bilgilere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Son dakika! Manisa'da büyük deprem

35 EV HASAR GÖRDÜ

Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, Tiyenli Mahallesi'nde 15'i ağır, 35 evin hasar gördüğünü belirterek, "Hasar gören evlerin çoğu kerpiçten yapılan evler ve genellikle yaşlılar oturuyor. Kızılay tarafından vatandaşlarımıza yemek vermek istedik, kabul etmediler. Diğer aileler, evleri hasar görenleri yanına aldı. AFAD bölgeye 30 çadır getirdi. İsteyenlere çadır vereceğiz, fakat evi hasar görenlerin çoğu diğer ailelerin yanına gittiği için istemiyorlar" dedi.

Son dakika! Manisa'da büyük deprem

''CAN KAYBI YA DA YARALI YOK''

Manisa AFAD Müdürü Bekir Şen, saat 18.53'te merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 5,1 büyüklüğündeki sarsıntının kent genelinde hissedildiğini, deprem sonrası tüm ekiplerin merkez ve ilçelerde çalışmalara başladığını belirtti. Gelen ilk bilgilere göre can kaybı ya da yaralının bulunmadığını ifade eden Şen, "Merkez üssüne en yakın yerleşim birimlerinden Gölmarmara'nın Tiyenli Mahallesi'nde kerpiç evlerde hasar oluştuğu yönünde bilgi var. Ekiplerimiz bu bölgeye hareket etti. Sağlıklı bilgilere kısa zamanda ulaşabileceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada da "Saat 19.20 itibarıyla Gölmarmara Tiyenli Mahallesi'nde 3 kerpiç evde orta hasar olduğu tespit edilmiştir. Gelişmeler oldukça bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesi yer aldı. 

Son dakika! Manisa'da büyük deprem

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...