Köprüyü kızının ayağına getirdi

Düzenleyen:
Köprüyü kızının ayağına getirdi

YAŞAM Haberleri

Yüksekova’da yaşayan Aydın Güder, Şehitler Köprüsü’nü görmek isteyen kızına köprünün ışıklı ve martı sesli maketini yaptı.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ikinci sınıf öğrencisi Yağmur Güder, babasına İstanbul’daki Şehitler Köprüsü’nü çok merak ettiğini ve gidip görmek istediğini söyledi. Kızının bu isteğini yerine getirememenin üzüntüsünü yaşayan baba Aydın Güder, çareyi boğaz köprüsünü eve getirmekte buldu. Kendi imkânları ile yaptığı köprü maketine ışık ve ses sistemini yerleştiren Güder, geceleri kızı Yağmur ile beraber martı sesleri eşliğinde köprünün ışıklarını izliyor. Aydın Güder, “Maddi imkânsızlıklardan dolayı onu İstanbul’a götüremedim. Günlerce uğraştım, güzel bir köprü yaptım. Uzunluğu 2 metre 10 santim. Bir tane perde kornişi, 3 adet şemsiye, LED ışıklar ve ses sistemi kullandım” dedi. Kızı Yağmur’un yaptığı köprüyü çok beğendiğini söyleyen baba Güder, “Nasip olursa bir gün kızımı İstanbul’a götürüp köprüden geçireceğim” diye konuştu.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...