HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sokak köpeği tümör ameliyatı oldu

Düzenleyen: /
Sokak köpeği tümör ameliyatı oldu
Tümör, Köpek, Ameliyat, Veteriner, Haber

YAŞAM Haberleri

Bursa’da karnında 6 kiloluk tümör bulunan sokak köpeği, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde saatler süren operasyonun ardından hayata tutundu.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, karnında 6 kiloluk tümör bulunan sahipsiz bir köpeğin hayata tutunmasını sağladı. Barınak ekipleri tarafından Gökçeören Mahallesi’nde bulunan 5 yaşındaki kangal kırması cinsi köpek, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ve en donanımlı merkezlerinin başında gelen Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne getirildi. Yapılan tetkiklerde köpeğin karnında 6 kiloluk tümör olduğu belirlendi. Barınak ekipleri, vakit kaybetmeden köpeği ameliyata aldı. Yaklaşık 3 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından köpeğin vücudu tümörden temizlendi. Ekiplerin ‘Yaşam’ adını verdiği köpek, ameliyatın ardından hayata yeniden ‘merhaba’ dedi. Yoğun bakımda çıkan ve Yaşam, ayağa kalktı. Tamamen iyileşene kadar Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde tutulacak olan köpek, daha sonra doğal ortama bırakılacak.
Sokak köpeği tümör ameliyatı oldu
Sokak köpeği tümör ameliyatı oldu
Sokak köpeği tümör ameliyatı oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...