Bütün dünyaya örnek

Düzenleyen:
Bütün dünyaya örnek

YAŞAM Haberleri

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Türk milletinin destansı direnişini konu alan, İHA muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı “Oradaydık, Unutmadık, Unutturmadık” adlı fotoğraf sergileri örnek oluyor.

Bütün dünyaya örnek

Diyarbakır

“BÜTÜN DÜNYAYI BİLGİLENDİRDİK”
Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yapılan serginin açılış törenine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Milletvekili Ebubekir Bal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş ile İHA İdari İşler Koordinatörü Bilal Koç da katıldı. Arvas “Sadece Türk kamuoyuna değil, dünya kamuoyuna da açıklayıcı bilgiler gönderdik” dedi. 

Bütün dünyaya örnek

Çorum

“ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN”
Çorum Belediyesi iş birliğinde Hürriyet Meydanı’nda açılan sergiye vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “İHA o gece ortaya koyduğu performansla yıllardır yaptığı güzel hizmetleri adeta taçlandıran bir tutum sergiledi” dedi. İlayda Sarı isimli öğrenci ise “Allah bugünleri bir daha göstermesin. Çocuk olarak bir darbe yaşadım. O kadar kötü bir duygu ki” diye konuştu. 

Bütün dünyaya örnek3

GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK
Merkezefendi Belediyesinin iş birliğiyle düzenlenen sergiyi açan Denizli Valisi Hasan Karahan “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi milletimiz çıplak bedenleriyle, terlikleriyle, tişörtleriyle fırlayıp tankları durdurdu. Millî iradenin üstünde başka bir irade tanımadıklarını bütün âleme haykırdı. 15 Temmuz’u gelecek nesillere aktaracağız ki bir daha ikinci bir kalkışmaya kalkılmasın” dedi. 

Denizli

Bütün dünyaya örnek

Sivas

VALİ GÜL: GURUR VERİCİ
Sergi, Sivas Tarihî Kent Meydanı’nda yer alan Şifahiye ve Çifte Minareli Medresenin girişinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fotoğrafların çok etkileyici olduğunu vurgulayan Sivas Valisi Davut Gül “Tarihî meydanda sergilenmesi gurur verici. Bu vesileyle ben bir kez daha şehitlerimize Rabbimizden rahmet diliyorum. Gazilerimize ve yakınlarına da sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” şeklinde konuştu. 

Bütün dünyaya örnek

KOCAELİ

MEHTER KONSERİYLE AÇILIŞ
İzmit Belediye binası önünde kurulan sergi alanında Mehter Takımı konser verdi. Açılışa; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İHA Koordinatörü Burak Varlık, İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İHA Kocaeli Haber Müdürü Refik Fidan, STK’lar ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. 

Bütün dünyaya örnek

MALATYA

BİR DEFA DAHA HATIRLANDI
Soykan Meydanı’ndaki sergide, 15 Temmuz’un karanlık yüzünü tekrar hatırlayan vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı. Malatya Valisi Ali Kaban “O gece herkes kendi kahramanlık destanını yazdı. Milletle devlet o gece bir araya geldi ve Yenikapı’da o birliğe mühür vuruldu. Temennimiz o ruhun ilelebet yaşaması” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, İHA’yı tebrik etti. 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...