HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Katarlı çocuk Uludağ'da kayboldu

Düzenleyen: /
Katarlı çocuk Uludağ'da kayboldu
Uludağ, Kayıp, Kayıp Çocuk, Haber

YAŞAM Haberleri

Uludağ'a tatile gelen Yemen asıllı Katar vatandaşı ailenin 9 yaşındaki İbrahim Najib El Mansouri isimli çocuğu kayboldu.

Uludağ'a ailesi ile birlikte günübirlik gelen Yemen asıllı Katar vatandaşı 9 yaşındaki İbrahim Najib El Mansouri, ailesinin yemek yediği sırada kayboldu. Yaklaşık 60 kişilik arama kurtarma ekibinin yanısıra Jandarma Özel Harekat timleri termal kamera Mansouri'yi bulabilmek için aramalarını sürdürüyor.
İstanbul'dan Bursa'ya günübirlik tatil için gelen Nejip Mansouri, eşi ve 7 çocuğu ile birlikte Uludağ Sarıalan mevkiine geldi. Turist aile burada gezdikten sonra yemek için bir restorana gitti. Ailenin yemek yediği sırada 9 yaşındaki çocukları İbrahim Najib El Mansouri saat 19.00 sıralarında gezmek için restorandan ayrıldı. Aile yemek yedikten sonra İbrahim'i bulamayınca durum jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine Olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), AKUT, AFAD,UMKE, Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma, İHH Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

İZ KÖPEĞİN KOKU ALABİLMESİ İÇİN İSTANBUL'DAN KIYAFETİ GETİRTİLDİ
Yaklaşık 60 kişilik arama kurtarma ekipleri ikiye ayrılarak aramaya başlarken, ekiplere Jandarma Özel Harekat Timleri termal kamera ile destek verdi. Jandarma ekipleri, iz takip köpeğini devreye sokabilmek için kaybolan çocuğun İstanbul'da kaldığı otelden kıyafetleri getirtildi. Ekipler arama çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...