Amerika yolları ondan sorulur

Düzenleyen:
Amerika yolları ondan sorulur

YAŞAM Haberleri

Aslen Adanalı olan ve İstanbul Maçka Teknik Lisesi Elektronik Bölümünü bitiren Ayşe Erdoğan, 22 sene elektronik teknisyeni olarak çalıştı.

Erdoğan, 2002’de emekli olduktan sonra Amerika’ya yerleşti. Burada iki yıl daha mesleğini devam ettiren kadın, hayat zorluklarından dolayı iş değiştirmek zorunda kaldı. Yeni mesleği ise tır şoförlüğü. 3 senedir yollarda olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu: Bu işi yapmamdaki sebebim Amerika’yı gezmekti. Hem çalışıp, hem de çok güzel yerler gördüm. Şu ana kadar mesleğimle ilgili olumsuz bir söz duymadım. Sağlığım elverdiği müddetçe bu mesleği yapmaya devam edeceğim. Çok ilginç anılar yaşadım. Bir defasında San Francisco’nun meşhur yokuşlarında kaldım. Kıpırdamama imkân yoktu. Üç şeritli yolu kapattım. Herkes durmuş beni izliyordu. Aracı daha sonra oradan çıkardım. Bir Amerikalı gelip elimi öperek beni tebrik etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...