HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çoluk çocuk eylem: Sokağımızı kapatmayın

Düzenleyen: /
Çoluk çocuk eylem: Sokağımızı kapatmayın
İstanbul, Sabiha Gökçen, Haber

YAŞAM Haberleri

Sabiha Gökçen Havalimanı sınırlarında kalan sokağın güvenlik gerekçesiyle kapatılacak olması çevre sakinlerini kızdırdı.

Pendik Kavakpınar Mahallesi Sitre Sokak’ta, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın arazisinde kalan yolu, havalimanı yönetimi güvenlik gerekçesiyle kapatmak istedi. Bu duruma tepki gösteren mahalleli çocuklarını da alıp yolu trafiğe kapattı. Kalabalık adına konuşan Kavakpınar Mahalle Muhtarı İrfan Çiftçi “Mahalleli havaalanı faaliyete girdikten sonra burayı geçici yol olarak kullanıyordu. Burada bir yol projemiz vardı. Güvenlik açısından bu projeyi valiliğimiz iptal etmiş. Biz devletimizin aldığı karara saygılıyız. Ama burada halkımızın mağdur olmaması için şu bölgemizdeki sokağın devamının açılması gerekiyor” dedi. Mahalle sakini Hikmet Duman ise “Bu yol kapandıktan sonra çocuğumuzun okula, yaşlımızın sağlık ocağına gitme imkânı yok. Burada yol olmadan insanlar yaşayabilir mi? 15 Temmuz darbe girişimi sırasında havaalanlarına saldırı oluyor diye burayı abluka altına aldık. Burada kuş uçurtmadık. Şimdi neyin güvenliğini gerekçe göstererek bizi burada mağdur ediyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...