Saati, oğlunun şehit olduğu zamanda durdu

Düzenleyen:
Saati, oğlunun şehit  olduğu zamanda durdu

YAŞAM Haberleri

Evladının mezarını ziyaret eden baba, oğlunun şehit olduğu vakitte durunca kolundaki saati çıkardı. Şimdi gözü gibi bakıyor.

Sivas’ın İmranlı ilçesinde 7 Eylül 2011 tarihinde trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınar’ın Afyonkarahisar’da oturan babası işçi emeklisi Mustafa Çınar ile annesi 53 yaşındaki Fatma Çınar, çocuklarının anısını evlerinde yaşatıyor. Yavrularının küçüklüğünden şehit olduğu tarihe kadar kazandığı tüm takdir ve başarı belgelerini ve eşyalarını özenle koruyor. Şehit Çınar’ın üniformasından, cep telefonu ve saatine kadar birçok eşyasının bulunduğu ev müzeyi andırırken, bunlar arasına babanın da saati eklendi. Şehide ait olmayan saatin hikâyesi ise baba Mustafa Çınar’ın bu 7 Eylül’de oğlunun kabrini ziyarete gittiği güne dayanıyor. Babanın anlatımına göre, oğlunun Afyonkarahisar Şehitliği’ndeki kabrini ziyaret eden Mustafa Çınar’ın kolundaki saat, oğlunun 6 yıl önce şehit olduğu saat olan 11.10’da durdu. Bunun üzerine baba Mustafa Çınar saati de oğlundan kalan emanetlerin arasına koydu. 
Saati, oğlunun şehit  olduğu zamanda durdu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...