Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

Düzenleyen:
Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

YAŞAM Haberleri

Kırklareli Dereköy Sınır Kapısı’nda Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 7 santimetreye ulaştı. Bulgaristan’a açılan sınır kapısı Dereköy ve çevre köyler beyaz örtüyle kaplandı.

Trakya Bölgesi’ne mevsimin ilk karı bu sabah saatlerinde düşmeye başladı. Balkanlar’da yaşanan kar yağışı ve soğuk hava, etkisini Kırklareli’nde de gösterdi. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre, hava sıcaklığının 0 ila 2 derece arasında seyrettiği bölgede gün içerisinde zaman zaman kar yağışının yeniden etkili olması bekleniyor.

Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

EDİRNE VALİLİĞİ'NDEN SAĞANAK UYARISI

Edirne Valiliği, kentin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girerek, hava sıcaklığının 6 ila 12 derece düşeceği ve sağanak yağışların görüleceği uyarısında bulundu.Edirne Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentin Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava yağışlı havanın etkisine girdiği belirtildi. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında hissedilir derecede azalacağı kaydedilerek şöyle denildi:

 

Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan ilgi mesajda, bugünden itibaren bölgemizin, Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte yağışlı sistemin etkisinde kalacağı, soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede (6-12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor."

Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Valilik açıklamasında, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur beklendiğine dikkat çekilerek. Çarşamba gününe kadar etkisini sürdürecek olan soğuk ve yağışlı havalar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi. Edirne'de hava sıcaklığı 6, Kırklareli'de 5, Tekirdağ'da ise 12 derece ölçülürken, aralıkla hafif şekilde yağmur yağışı görülüyor.

Beklenen kar Kırklareli’nden giriş yaptı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...