HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balat'ta yangın: Alevler metrelerce yükseldi

Düzenleyen: /
Balat'ta yangın: Alevler metrelerce yükseldi
Yangın, Balat, İstanbul, Fatih, Haber

YAŞAM Haberleri

Fatih Balat’ta bir binada çıkan yangın paniğe yol açtı. Alevler metrelerce yükselirken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Binada mahsur kalan kişiler çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangın, saat 20.00 sıralarında Ayvansaray Mahallesi Ahmet Rufai Sokak üzerindeki 4 katlı ahşap binanın en alt katında çıktı. Henüz bilinmeyen nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binada mahsur kalanlar çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından kurtardı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek yan binalara sıçramasını önledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...