HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yaralı bulduğu güvercinle direksiyon sallıyor

Düzenleyen: /
Yaralı bulduğu güvercinle direksiyon sallıyor
Güvercin, Kahramanmaraş, Şoför, , Haber

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta yaralı bulduğu güvencini iyileştiren halk otobüsü şoförü, yolculuğu onunla yapıp hem stres atıyor hem de hayvan sevgisini yolculara da aşılıyor.

Kent merkezinde halk otobüsü şoförlüğü yapan Sebahattin Yılmaz,  yaklaşık 2 ay önce yolda yaralı bir güvercin bularak otobüse alıp evine götürdü.  Evde bir süre yaralı hayvanın bakımını yapan Yılmaz, sağlığına kavuşan ve  "Zeytin" adını verdiği güvercinle şimdi direksiyon sallıyor.

Oturduğu koltuğun tepesinde duran güvercini de yanına aldığı yemlerle  besleyen Yılmaz, yolculuğun stresini bu şekilde atıyor.

Yılmaz, yaralı güvercini 2 ay önce  yolda bulduğunu şimdi güvercinle yolculuk yaptığını söyledi. Bu yaptığının bir  hayvan sevgisi olduğunu ifade eden Yılmaz, "Çok küçükken ben bunu aldım. Bunu  büyüttüm. Yoldaşım oldu. Ben yetiştirdim Allah'ım da can veren oldu. Havyan da  böyle kendi haline büyüdü. Elimizden geldiği kadar yaşamasına yardımcı olduk.  Amacım da yarın bir gün iyice iyileştiği zaman doğasına yeniden salacağız. Daha  önce 3-4 tane Güvercine "Zeytin" adını verdiğini dile getiren Yılmaz, yolcuların  çocuklarının da genellikle güvercini sevdiğini kaydetti.

"Zeytin"in kimseye sıkıntı vermediğini ifade eden Yılmaz, "Başımdan  ayrılmıyor yolcuların da içine gitmiyor. İstirahate geçtiğimde benimle bir  iniyor. Benim stresimi alıyor. Yanıma geliyor sevdiriyor. Bana yoldaş oluyor.  Yolculara sıkıntı vermediği için onlarda tepki göstermiyor. Hatta seven de  oluyor." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...