HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bayram günü dehşet saçtı! Cani dede, torunu öldürüp intihar etti

Düzenleyen: /
Bayram günü dehşet saçtı! Cani dede, torunu öldürüp intihar etti
Bolu, Bayram Dehşeti, , Haber

YAŞAM Haberleri

Bolu'nun Göynük ilçesinde, 80 yaşındaki adam kurban kesimi sırasında tartıştığı torununu tüfekle öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti.

Bolu'nun Göynük ilçesinde Mehmet Biçer (80) kurban kesimi sırasında tartıştığı torunu Mesut Biçer'i (24) tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mehmet B.'nin kurban kesimi sırasında aile büyüğü olarak çağrılmadığı ve elinin öpülmediği için sinirlendiği belirtildi. Mehmet B.'nin, torununa, "Ben bu ailenin büyüğüyüm. Beni nasıl kurban kesimine çağırmıyorsunuz. Elimi de öpmüyorsunuz. Hiç büyüğe saygı kalmadı" dedikten sonra ateş açtığı ifade edildi.

KURBAN KESİMİ SIRASINDA DEDE VE TORUNU TARTIŞMAYA BAŞLADI

Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çatacık köyünde meydana geldi. Bayram namazının ardından kurban kesimi için köydeki evlerinin bahçesinde toplanan Biçer ailesinden dede Mehmet ve torun Mesut Biçer arasında tartışma çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...