HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Otomobil tıra çarptı: 2 ölü

Düzenleyen: /
Otomobil tıra çarptı: 2 ölü
Tır, Kaza, 2 Ölü, , Haber

YAŞAM Haberleri

Konya'da şarampole savrulan otomobilde iki kişi hayatını kaybetti.

Konya'da otomobilin, tıra arkadan çarpıp, şarampole savrulması sonucu 2 kişi öldü. Tır şoförü Necdet Özdemir, otomobilin çok hızlı olduğunu, hız göstergesinin 190 kilometrede takılı kaldığını söyledi.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Konya- Ankara karayolunun 71'inci kilometresinde meydana geldi. Yücel Özel yönetimindeki 42 ABM 333 plakalı otomobil, aynı yöne giden Necdet Özdemir yönetimindeki 14 EP 644 plakalı tır'a arkadan çarpıp, şarampole savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Özel ile yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi öldü. Cesetler, otopsi için Cihanbeyli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Otomobilin süratli olduğunu ileri süren TIR şoförü Necdet Özdemir, ''Hiçbir şey fark edemedik. Araç çok süratli olduğundan hız göstergesi 190 kilometrede takılı kalmış'' dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...