HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uyuşturucu sevkiyatını yeğenine yaptırmış

Düzenleyen: /
Uyuşturucu sevkiyatını yeğenine yaptırmış
Narkotik, Uyuşturucu, Suça Sürüklenen Çocuk, , Haber

YAŞAM Haberleri

Yakalanmamak için malları yeğeni ile alıcılara teslim ettirdi. Kızım yaşı küçük olduğundan serbest bırakıldı.

Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan zanlının, dikkat çekmemek amacıyla uyuşturucuyu küçük yaştaki yeğeni ile alıcılara gönderdiği tespit edildi. Kırklareli'nde sattığı uyuşturucuyu küçük yaştaki yeğenine taşıttığı öne sürülen bir kadın tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Lüleburgaz ilçesinde bir şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığını ve yaşı küçük yeğenini bu işlerde kullandığını belirledi. Ekipler düzenledikleri operasyonda, şüpheli N.A. ile yaşı küçük kız çocuğu H.Ç'yi gözaltına aldı.

N.A'nın evinde yapılan aramalarda 10 adet uyuşturucu hap, bir miktar esrar ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen paralar ele geçirildi. Yaşı küçük H.Ç'nin emniyetteki ifadesinde halasına yardım maksadıyla uyuşturucu maddeleri müşterilere verdiğini ve çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.A. tutuklanırken, H.Ç. "eğitim tedbiri kararı" ile serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...