HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji'den kritik uyarı! Çarşamba gününe dikkat

Düzenleyen: /
Meteoroloji'den kritik uyarı! Çarşamba gününe dikkat
Meteoroloji Son Dakika, 21 Kasım Hava Durumu, 21 Kasım İstanbul Hava Durumu, Haber

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Yapılan açıklamada sıcaklıkların 8 dereceye kadar düşeceği belirtilerek, Ege ve Kuzey Ege'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Ege ve Kuzey Ege'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği belirtildi. Öte yandan, sıcaklıkların Pazar gününe kadar 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bu geceden itibaren Ege ve Kuzey Ege'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğini, Çarşamba gününden itibaren Batı bölgelerde görülecek olan yağışların, 23 Kasım Cuma günü öğle saatlerine kadar tüm bölgede etkili olduktan sonra bölgeyi terk etmesinin beklendiği bildirildi.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Öte yandan, meteorolojinin verdiği bilgiye göre sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüyor. Alınan bilgiye göre, mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 22 Kasım Perşembe gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk havanın etkisiyle 25 Kasım Pazar gününe kadar 4 ila 8 derece hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE VE BALIKESİR ÇEVRESİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Ayrıca yarın bölge genelinin sağanak, Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği; perşembe günü de yine bölge genelinde sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Yağışın Çanakkale'nin Doğu kesimleri ile Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği de kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...