HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Adliyeden kaçmaya çalışırken yakalandı

Düzenleyen:
Adliyeden kaçmaya çalışırken yakalandı
Esenler, Haber

YAŞAM Haberleri

Esenler’de polisin yol kontrolünde adli para cezasını ödemediği belirlenince Bakırköy Adliyesi’ne getirilen şahıs, adliye binasından bahçeye atlayarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Şahsın peşinden atlayan polis memurunun ise vücudunda kırıklar oluştu.

Uyuşturucu bulundurma ve farklı diğer suçlardan dosyası olan H.K.’nin Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesinde ‘uyuşturucu bulundurma’ suçundan aldığı hapis cezası, 12 bin TL adli para cezasına çevrilmişti. Para cezasını ödemeyen H.K., Esenler’de kimlik kontrolü esnasında polisler tarafından yakalandı ve Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Saat 17.00 sıralarında adliyeye getirilen H.K., adliye içerisinde bulunan kafenin teras bölümünün penceresinden atlayarak kaçma girişiminde bulundu. Görevli polis memuru G.Y. ise kaçan sanığı yakalamak için peşinden atladı. Atlama sonucu zanlı çamurlu toprak üzerine düşerek olaydan yara almadan kurtulurken, polis memurunun vücudunda kırıklar oluştu. Olayda yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı adliye içerisinde görevli güvenlik memurları tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...