HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İki iş adamına silahlı saldırı

Düzenleyen: /
İki iş adamına silahlı saldırı
Saldırı, Haber

YAŞAM Haberleri

Şişli'de, lüks otomobilin içindeki iş adamları Murat Çarık ile Murat Bakaç'a silahlı saldırı düzenlendi. 3 kişi tarafından çapraz ateşe tutulan araçtaki iki iş adamı da yaralandı.

Şişli'de lüks otomobilin içindeki iki iş adamına silahlı saldırı düzenlendi. Sokak ortasındaki silahlı saldırıda Murat Çarık ile Murat Bakaç yaralandı. Olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

LÜKS OTOMOBİLİ ÇAPRAZ ATEŞ

Olay, Merkez Mahallesi Perihan Sokak'ta 16.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işi yaptıkları öğrenilen işadamları Murat Çarık ile Murat Bakaç, ofisten çıktıktan sonra 34 YM 8167 plakalı lüks otomobille Perihan Sokak'a yöneldiler.

Otomobili kullanan Murat Çarık, arkadaşını sokak üzerinde bırakmak için yavaşladığı sırada, bir apartmanın girişine saklanmış olan kimliği belirsiz 3 kişi yanlarına geldi. Tabancalarını çıkaran iki kişi, Çarık'ı çapraz ateşe alırken, 3'üncü saldırgan da yolcu kapısına doğru yöneldi.

KAFASINDAN VE BOYNUNDAN VURULDU

Silahlı kişinin kendi tarafına geldiğini gören Murat Bakaç, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Saldırgan, peşinden koştuğu Bakaç'ı boynundan ve bacaklarından vurdu. Murat Çarık ise kafasına ve eline kurşun isabet etmesi nedeniyle ağır şekilde yaralandı.

Saldırı sırasında, saldırganlardan birine de çapraz ateş sırasında arkadaşının tabancasından seken kurşun isabet etti. Biri yaralı 3 saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Saldırganlardan birinin eşkalinin belirlenmemesi için üzerindeki montu sokağa attığı öğrenildi.

ZANLININ SİLAHI ÇÖP KONTEYNERINDA ÇIKTI

Saldırının öğrenilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan Murat Çarık, ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Murat Bakaç ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polisin çevrede yaptığı araştırmalarda, saldırıda kullanılan tabancalardan biri olay yeri yakınında bir çöp konteynerinde bulundu.

"3 KİŞİ KAÇTI"

Görgü tanığı bir kişi, "Silah sesi duyunca, sokağa doğru baktım. Sokaktan 3 kişi bu tarafa doğru geliyordu. İkisi sakallıydı. İki kişi yukarı kaçtı. Bir tanesi yaralıydı. Bir tanesi de aşağıya kaçtı. Üstünde iki mont vardı. Siyah olanı çıkarttı. İki arabanın arasına attı. İçindeki kamuflajlı bir monttu. Onu da ters çevirdi. Beyazdı astarı. Onunla da aşağıya kaçtı. Üstünde de mavi bir gömlek vardı. Rapçi gibi şapka takmışlardı. Birisi kaçarken şapkasını ve telefonunu düşürdü" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...