Hiçbir ahlaki değerin olmayınca

A -
A +

Hürriyet gazetesi 22 Mart 2018’de Aydın Doğan’ın elinden çıktı. Gerçi bu bizim taraf için iyi olmadı ama yıllardır bu ülkeye her türlü kötülüğü yapan bir medya kuruluşundan kurtulmuş olduk.
Bu medya grubunda çalışanların tamamı muhalif ve Erdoğan düşmanıydı. Onuru olanlar istifa etti.
Hürriyet’te çalışan bir muhabir var. Adam sabah akşam İslam’ın bütün değerlerine saldırıyor. Dolandırıcıları, suç örgütlerini gerçek bir tarikat ve cemaatmiş gibi sunuyor. Kitaplar yazıyor, para kazanıyor. Cübbeli Ahmet Hoca ve İhsan Şenocak hocamıza da bu şahsa hak ettiğinden fazla önem atfettikleri için sitem ediyorum.
Aynı kişi sabah akşam yandaş medya diye bizim taraf yazarlarına sataşıyor, hakaretler ediyor. Hâlbuki kendisi bugün en sağlam hükûmet destekçisi gazetede muhabir. Yani maaşını Tayyip Erdoğan’a bağlı, yerli ve millî iş adamı Yıldırım Demirören’den alıyor. Ama utanmadan sıkılmadan hükûmeti destekleyen yazarlara sallıyor. Arkadaş sende bir gram onur olsa Hürriyet’ten basarsın istifanı.
Zamanında ByLock’u aklayan söyleşiler yapan, Eyüp Can’ın emrinde Radikal’de çalışan, Kanaltürk ekranlarında FETÖ medyasına el konduğunda, “Muhalif medya susturuluyor” diyen şahıstan utanma beklemiyoruz.
Bu utanması olmayan şahıs benden tazminat kazandı, doğru. Ama kendi seviyesindeki trollere doğru bilgi vermediği için aklınca eğleniyor. Hâlbuki kazandığı tazminat dosyası İstinaf’ta. Avukatlarım parayı yatırdı. 17.07.2019 tarihinde bu şahsın avukatları (FETÖ’cü büyük iş adamlarının da avukatları) paranın kendilerine ödenmesini istemişler. İcra müdürü reddetmiş. Parayı teminat olarak kabul etmiş. Yani dosya, istinaf sonucunu bekliyor. Olay bu. Adam her gün para para diye ağlıyor.
Benim şimdi şöyle bir önerim var: Cem Yılmaz 28 Ekim’deki gösterisinin gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını söylemişti. O vakfın Cem Yılmaz’ın parasına ihtiyacı yok. O parayı bu şahsa versin.
Ya da bizim taraf medyası olarak aramızda para toplayalım. Yücel Koç, Ersoy Dede, Fuat Uğur öncülük etsin. Aramızda topladığımız parayı bu şahsa verip çenesi sussun. Nasıl fikir?..

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
PKK MECBUREN ÇEKİLECEK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.