Muhaliflerin Fuat Avni'den sonra Ankara Kuşu'yla imtihanı

A -
A +
17-25 Aralık'ın en hararetli günleriydi. FETÖ'cüler kılıktan kılığa giriyorlardı. Her gün farklı hesaplardan seçilmiş meşru hükümeti devirmek için var güçleriyle saldırıyorlardı.
Muhaliflerin de ondan kalır yanları yoktu. O zamanlar Fuat Avni diye bir FETÖ hesabı türemişti. Kendi militanlarını canlı tutmak için her gün twit atardı. "Ensenizdeyim", "Yakında göreceksiniz", "Bahar geliyor" türü mesajlar atardı. Attığı twitler binlerce kez paylaşılıyordu. Muhalifler de bunlara kanıyor, hükümet gidici diye düşünüyorlardı.
İşler istedikleri gibi gitmedi ve FETÖ 15 Temmuz'dan sonra tarihin çöplüğüne gitti. Fuat Avni mazide bir virüs olarak yerini aldı. Gel zaman git zaman devreye Ankara Kuşu diye bir başka hesap girdi. Kendine gizem katan Ankara Kuşu FETÖ'cülerin yönettiği bir hesap. Hükümete yakın kim varsa, bakan, milletvekili, belediye başkanı herkese iftira atmasıyla meşhur bu hesabı yöneten Oktay Yaşar gözaltına alındı.
 Öğrendiğime göre Oktay Yaşar Emniyet'te ağlamış. Polisleri karşısında görünce tir tir titremiş. Twitterdan yaptığı delikanlılıkları adli makamların karşısında yapamamış. Yaptığı pislikleri tek tek anlatmış. Soruşturma genişleyince birkaç isme daha gidilecek. Bir de Ankara Kuşu denilen aptal iletişimde olduğu herkesin adını vermiş ve bülbül gibi ötmüş.
Zavallı muhalifler bundan bile medet ummuşlardı. Paylaştığı yalan bilgileri birbirleriyle paylaşıp mutlu oluyorlardı. Hükümet galiba gidiyor diye avunuyorlardı. Bakalım muhalifleri kekleyecek sıradaki FETÖ'cü hesap hangisi olacak? Siz bir şey diyeyim: Kendi adıyla değil de fake hesapların arkasından yazan kimseye güvenmeyin. Cesur olsalar kendi isimleriyle yazarlar.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüs zamanı cezaevinden ilginç tahliye örnekleri

Independent Türkçe yeni odatv olma yolunda ilerliyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.