İçişleri Bakanı Soylu'nun mafyayla ilgili net mesajı

A -
A +

İki gün önce İçişleri Bakanı "En İyi Narkotik Polisi: Anne" kampanyasının tanıtımında konuştu. Çok önemli açıklamalar yaptı Soylu ve polise iki konuda asla müsamahakâr davranmayın, çağrısında bulundu ve şunları söyledi Soylu: "Eğer bunun bedeli varsa bedelini ödemeye hazırım... Birincisi uyuşturucu satıcıları, ikincisi mafya... Bu ikisi de birbirini besleyen gruptur. Bu iki gruba da müsamahakâr davranmayın. Gereğini yapın. Ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler, hiçbirinin eleştirisi bir annenin ızdırabından fazla değildir..."
Biliyorsunuz mafya özellikle 1990'larda başımızın belasıydı. Artık mafya kalmadı. Sağda solda mafyacılık oynayanlar var. Sakın itibar etmeyin. Böyle milletin malına mülküne çökmek isteyen varsa polise, gazetecilere haber verin lütfen...
Bazı mafyalar da kendilerine hükûmet yol veriyormuş izlenimi veriyorlar. Bunlar yalan. Efendim yok Erdoğan yok Soylu bunlarla gizlice görüşüyor diye uydurup milleti korkutanlar var. Sakın kanmayın. Devletin polisi, istihbaratı, askeri var. Mafyaya ihtiyaç yok. 
Süleyman Soylu mafyayla ilgili zaten net konuştu. Polisimiz gereğini yapıyor, yapmaya da devam edecektir...
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Recep Akdağ'a Ali Edizer üzerinden yüklenmek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.