Yağdı yağmur çaktı Şimşek!

A -
A +
Erol Bulut, hakem Bahattin Şimşek sayesinde koltuğunu bir hafta daha koruyabildi.
 
Ortada bir başarısızlık varsa bütün suç teknik adama yüklenemez elbette ama Erol Bulut, her hafta öylesine tuhaf işlere imza atıyor ki, insan sportif direktör ve yönetimi eleştirmeye fırsat bulamıyor.
Geçen sezon eski takımında sürekli oynattığı 26 gol atmış Cisse’yi kulübede oturturken, halı sahada anca kaleci yapacağınız Kemal Ademi’yi, Fenerbahçe’nin santrforu olarak sahaya sürüyor.
Her hafta takımını yakan Tisserand yine başrol oyuncusu gibi on birde. Tribünlerde kimse olmayınca kameralara oynamaktan başka bir şey yapmayan Mert Hakan ise dokunulmazlık zırhı giymiş sanki. Caner’in önünde Novak’ın oynatılması da bir başka garabet.
Pelkas, Perotti, Valencia, Samatta ve Lemos’un yokluğu rakamsal olarak eksik gibi görünse de, Fenerbahçe adına gerçek anlamda eksiklik, takımdaki tek pozitif oyuncu olan Ozan Tufan’ın Covid-19 testinin de benzer çıkmasıydı aslında.
Fenerbahçe’nin son haftalardaki görüntüsü ve Erol Bulut’un bu yanlış tercihleriyle maçın doğal favorisi konumundaki Başakşehir, idman temposuyla başladığı maçta 6. dakikada golü de buluverdi.
Başakşehir, çok rahat Fenerbahçe kalesine gelerek, istediği şekilde at koştururken, sarı lacivertlilerin imdadına 12. dakikada hakem Bahattin Şimşek yetişiverdi.
Şimşek, VAR’daki Cüneyt Çakır’ın ikazına rağmen, herhâlde Hasan Ali’nin kaval kemiğiyle Gustavo’nun kramponunun altına vurduğunu düşünmüş olacak ki, 3 dakika monitörden izlemiş olmasına rağmen “sarı yeter” diyerek Fenerbahçe’yi hezimetten kurtardı.
Sol bek Caner’in ortasına arka direkte iyi vuran sağ bek Nazım’la skora eşitlik getiren Fenerbahçe, Tisserand’ın piyango vuruşuyla bir anda öne geçiverdi.
Bahattin Şimşek “Aman bir terslik olmasın” diye mi düşündü bilinmez, 70’te Rafael’i skandal bir kararla oyundan attı. Okan Buruk’u da kızartan Şimşek, üstüne bir de maçtaki belki de tek doğru kararı olan İrfan Can’ı da soyunma odasına gönderince sarı lacivertli takım kolayca 3 puana ulaştı.
 
Maçın adamı: Bahattin Şimşek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.