F.Bahçe geliyor!

A -
A +

Açılış maçları zordur. Hele Fenerbahçe gibi bir önceki sezonu beklentilerin uzağında bitirmişseniz daha da zordur…

Sahaya çıkan Fenerbahçe on birini görünce şaşırdım!            
“Kim yaptı bu takımı? Bu on birin mimarı kim, Erol Bulut mu yoksa Emre Belözoğlu mu?”
Hâlâ cevabı merak ediyorum...
“Bu sezon güzel olacak” diye büyük beklenti içine giren Ali Koç Başkan tırnaklarını yemesin de ne yapsın? Kolay kazanacağı maçı geriye düşüp, çevirmeye kalp mi dayanır? Ayrıca transfer şampiyonu takım sahaya böyle mi çıkar? Sosa ve Valencia gibi tecrübeler kulübede otururken Thiam ve Ferdi ile mi başlar? Ferdi’yi oynatmadı diye Ersun Yanal’a sallayanlar dün ne düşündü acaba?
O ikinci yarıdaki doğru hamleler; Valencia, Sinan, Ozan ve Sosa ile Erol Bulut doğruyu buldu da Fenerbahçe galibiyeti yakaladı.
Ç. Rizespor mu, bayıldım... O harika top kullanan ve de oyunun büyük bölümünde etkili olan Ç. Rizespor ilk yarıda üstündü, Skoda ile golü de buldu.  Ama o kadar.
İkinci yarıdaki Fenerbahçe bende geçmişteki Ali Şen ya da Tahsin Kaya Başkanların şampiyon Fenerbahçe’si gibi dengeli, coşkulu, istekli ve uyumlu bir ekip görüntüsü uyandırdı.
Diyeceğim F.Bahçeliler içiniz rahat olsun, bu sezon o sezon olabilir!
Fenerbahçe’nin geçen sezondan farkı kanatlar. ... Ki, Gökhan ve Caner takıma inanılmaz güç katmış. Caner penaltıyı gole çevirememiş olsa da bu böyle.
Özellikle Frey’in şut denemeleri, Gökhan’ın gol girişimi, Valencia’nın isteği ve uyumu “Fenerbahçe geliyor... Bu sezon farklı olacak” der gibiydi.
Arda Kardeşler mi, iyi maç yönetti, penaltı kararları yerindeydi.

MAÇIN ADAMI: Gökhan Gönül

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.